Tuesday, December 14, 2010

Isu E-Code (Lemak Cik B)



haa kwn2, ni ada isu sikit tentang E-Code (Lemak Cik B). ni pon aku baru dapat berita daripada kawan aku. haa E-Code (Lemak Cik B) ni lah yang menyebabkan otak korang dan otak aq jadi lembap. 


***************

Snek ni siapa yang tak pernah makan..?
aku..? confirm aku mengaku yang aku pernah makan.
sumpah aku tak tahu yang snek ni terdapat
E-Code lemak cik B.
punya lah kurang pengetahuan..hehehehehe, dah la snek ni salah satu snek yang aku suka beb..aiyoo awat la orang yang buat snek ni boh lemak cik B..tu lah, punyalah nak merosakkan otak orang2 kita ni termasuk lah aku, awatla si pembuat snek ni boh lemak cik B..kesian kat budak2 la ni, dah la mereka(budak2) zaman sekarang ni tak tau pa...ish3 

***************

Yaaa..sekarang ana sudah tau lah..
aiyoo..yang dulu² zaman kanak² ribena makan sudah jadi darah daging owh..
owh..patut lah otak aku sedikit lembab..
ni semua kerja kau yer cik B..
dasarrrrr */>@%#.. !!!

Nih ada list E-Code (Lemak Cik B)
yang ni kena sentiasa ada dalam handphone..
standby b
abe !

MULSIFIERS E-CODES FOR PIG FAT 

1) E 100 16 E 280 31 E 434 46 E 482 
2) E 110 17 E 300 32 E 435 47 E 483 
3) E 120 18 E 301 33 E 436 48 E 491 
4) E 140 19 E 325 34 E 440 49 E 492 
5) E 141 20 E 326 35 E 441 50 E 493 
6) E 153 21 E 327 36 E 470 51 E 494 
7) E 160 22 E 334 37 E 471 52 E 495 
8) E 161 23 E 335 38 E 472 53 E 542 
9) E 210 24 E 336 39 E 473 54 E 570 
10) E 213 25 E 337 40 E 474 55 E 572 
11) E 214 26 E 422 41 E 475 56 E 631 
12) E 216 27 E 430 42 E 476 57 E 635 
13) E 234 28 E 431 43 E 477 58 E 904 
14) E 252 29 E 432 44 E 478 59 E 920 
15) E 270 30 E 433 45 E 481

3 comments:

  1. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan .. tengok jgn x tengok.. sila klik disini dan klik disini. Juga tutor 4 the latest read more klik disini.
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

    ReplyDelete
  2. lar...yeke...nieya xtau pon dlm rota tuh ada lemak cik b...nieya xsuka mkn cekedis nie, tp ni la pebret abah nieya tau...ish3 kne gtau abah nie..thanx 4 da info ^^

    ReplyDelete
  3. hahaha, abah nieya mkn cekedis ny, ingatkn nieya yg mkan, huhu

    ReplyDelete